fbpx
appelli advokater

Hjälp Oss Hjälpa

Tillsammans
kan vi hjälpa!

Appelli Advokater skänker totalt 3140:- till förmån för Barncancerfonden. För varje delning vårt inlägg fick på sociala medier (Facebook, Instagram, LinkedIn) gick 10:- oavkortat till Barncancerfonden.

Läs mer om Barncancerfondens arbete här:
www.barncancerfonden.se

Om Oss

Vi är oberoende och självständiga

Appelli Advokater bildades ursprungligen genom ett samgående mellan Anders Grahn Advokatbyrå AB och en annan advokatbyrå. Tillsammans gick vi in i Hamilton Advokatbyrå 1995 och var verksamma där 1995 – 2010. Sedan 2010 är vi oberoende och självständiga och ingår inte i någon kedja eller allians. Om ett ärende ska handläggas på annan ort, anlitar vi från fall till fall annan fristående advokat, som utses i samråd med klienten.

APPELLI Advokater 

Vi tror på teamwork!

Arbetet inom advokatbyrån är organiserat i arbetsgrupper med en ansvarig advokat och handläggande jurister. På advokatbyrån arbetar i dag tio advokater, en paralegal, två assistenter och två ekonomer.

APPELLI ADVOKATER

Verksamma i hela landet

Vi erbjuder: Advokatbyrån tar emot flertalet av de uppdrag som finns i Dalarna men har sin huvudinriktning och tyngdpunkt på affärsjuridik, obestånd, brottmål fastighets- och konsulträtt, skadestånd samt allmän civilrätt med bland annat humanjuridik, familjerätt och arvsrätt.

150 års erfarenhet: Våra advokater har sammanlagt mer än 150 års erfarenhet av juridik, rådgivning, processer och tvistelösning. Sannolikheten att vi tidigare har hanterat ett liknande ärende som du har, är därför mycket stor. Som klient hos Appelli Advokater har du tillgång till den samlade kompetensen hos alla våra jurister.

Hej!

Hoppas du hittar det du söker! Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor!