KARRIÄR

Om att jobba hos oss och lediga tjänster:

Arbetet inom advokatbyrån är organiserat i arbetsgrupper med en ansvarig advokat och handläggande jurister. På advokatbyrån arbetar i dag åtta advokater, tre biträdande jurister, två assistenter och två ekonomer. Vi är en av Dalarnas största advokatbyråer. Vi finns i centrala Falun i moderna och trivsamma lokaler. Vi bygger långsiktigt och tror på anställningar med förmånliga villkor som ger dig möjlighet att på ett rimligt sätt kombinera juristyrket med ett aktivt familje- eller föreningsliv.

LEDIGA TJÄNSTER

Jurist/Advokat

Appelli Advokater AB är en av Dalarnas största advokatbyråer. Vi söker nu en erfaren jurist eller advokat som arbetat några år.

Vi ser gärna att du har någon slags anknytning till Falun eller Dalarna. Vi kan erbjuda en anställning med förmånliga villkor som ger dig möjlighet att på ett rimligt sätt kombinera advokatyrket med ett aktivt familje- eller föreningsliv.

Appelli Advokater ingick tidigare i Hamilton Advokatbyrå, men sedan 2010 är vi helt självständiga och fria från allianser. Advokatbyrån är organiserad i olika arbetsgrupper och på de aktuella tjänsterna kommer du att arbeta i någon av dessa tillsammans med erfarna advokater.

Skicka din ansökan till:
info@appelli.se
Vi kommer att behandla ansökningar fortlöpande.

Eventuella frågor besvaras av:
Leif Hägglundleif.hagglund@appelli.se eller
Mikael Sandy, mikael.sandy@appelli.se,
023-144 60.

Trainee

Vi anställer trainees regelbundet.

Du bör ha avlagt jur kand examen med goda betyg. Som trainee anställs du under 4-6 månader och får biträda alla våra jurister i olika ärenden. Praktiken ger dig en god inblick i advokatyrket och kan ge dig värdefulla meriter. Tillsättningen sker löpande under året efter behov.

Skicka din ansökan till:
info@appelli.se

Sommarnotarie

Appelli Advokater anställer regelbundet sommarnotarier för att ge juridikstuderande en inblick i advokatyrket.

Du bör ha läst minst tre år. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2020.  Bifoga personligt brev, CV, betyg samt eventuellt övriga handlingar av intresse.

Skicka din ansökan till:
info@appelli.se

Kort om oss

Appelli Advokater är en av Dalarnas största advokatbyråer. Hos oss arbetar engagerade advokater och biträdande jurister, alla med egna kompetensområden. Det vi säger att vi kan, det kan vi på djupet. Tillsammans står vi för lång erfarenhet och bred kunskap. Under årens lopp har vi också byggt upp den trovärdighet som följer med dokumenterad erfarenhet och goda referenser. Därför kan du känna dig trygg när du vänder dig till oss. Ring för att boka möte, om ditt ärende brådskar försöker vi att ordna en inledande träff redan samma dag.

Följ oss på facebook:

Kontakta oss

Besöksadress : Engelbrektsgatan 34, Falun

Postadress : Box 1305, 791 13 Falun

Tel  : 023-144 60 Fax : 023-122 05

Share This